TA Halle

Laptop huren

Zoals je kan lezen op https://go-tahalle.be/laptop moet elke leerling van de school GO! TA Halle over een eigen en zelfde laptop beschikken. Deze worden gehuurd via Leermiddel BVBA. De school biedt in het kader van dit project wel 3 toestellen aan.

Hoe huren?

Het aanvraagproces loopt in verschillende stappen

  1. Vraag de huurovereenkomst aan via deze website
  2. Betaal de waarborg voor de laptop
  3. Onderteken de formulieren en stuur deze terug
  4. Ontvang de laptop

Stap 1: vraag de huurovereenkomst aan.

Via deze weg kan je een huurovereenkomst aanvragen voor het Celeron toestel. Dit is voor alle leerlingen van toepassing. De huurovereenkomst loopt 34 maanden, de kost per maand hangt af van de verschillende toestellen, de kost kan u terugvinden op het aanvraagformulier. Het toestel en de modaliteiten werden gekozen in overeenstemming met je school. Mocht je hierover vragen hebben, controleer de website van de school (zie hierboven) of contacteer je school.

Klik hier om een voorbeeld van de huurovereenkomst te zien

Stap 2: Betaal de waarborg van de laptop

Er moet een waarborg betaald worden van 6 maanden huur. Deze ontvang je op het einde van de huurovereenkomst terug door gedurende 6 maanden geen huur te betalen. Deze geldt als zekerheid voor de huurovereenkomst. De waarborg dient op voorhand via overschrijving betaald te worden. Je ontvangt alle gegevens hierover tijdens de aanvraagprocedure.

Stap 3: Onderteken de formulieren en stuur deze terug

De formulieren worden na de aanvraag automatisch correct ingevuld. Kijk ze na, onderteken ze en stuur ze terug. Mocht er toch iets niet correct zijn of je hebt een vraag over de voorwaarden in het contract, contacteer ons.

Stap 4: Ontvang de laptop

Als de huurovereenkomst goed verwerkt werd en het voorschot is ontvangen, dan kan de laptop op donderdag 30 augustus 2018 afgehaald worden op school. Voor het exacte moment ontvang je later nog informatie.
Graag aanwezigheid van een van de ouders.

Huurcontract aanvragen voor een Lenovo Thinkpad L380 Celeron 4GB RAM
Huurcontract aanvragen voor een Lenovo Thinkpad L380 Celeron 4GB RAM met Touchscreen
Huurcontract aanvragen voor een Lenovo Thinkpad L390 i3 8GB RAM met Touchscreen