Campus Sint-Ursula LIER

Laptop zonder zorgen

Sinds vorig jaar rolt Campus Sint-Ursula stelselmatig het gebruik van een uniforme laptop voor alle leerlingen uit doorheen de verschillende jaren en richtingen op de school. Al de leerlingen dienen in het 1ste en 2de jaar in de middenschool, het 3de en 4de jaar in het lyceum (ASO) en vanaf het 4de jaar in het instituut (TSO & BSO) een laptop te huren (of eventueel te kopen). De school kiest bewust voor een uniform toestel voor alle leerlingen via Leermiddel BVBA. Een volledige visie op dit verhaal vindt u op de schoolwebsite www.campussintursula.be.

 

HP ProBook 430 G6 /13.3" / Intel Celeron / 4 GB RAM / 128 GB SSD

Dit toestel kan gehuurd worden voor 18 euro per maand (36 maanden) en een waarborg van 108 euro.

Klik hier om dit toestel te huren
Klik hier om dit toestel te kopen

 

 

Huurovereenkomst starten

Stap 1: vraag de huurovereenkomst aan.

Bovenaan deze pagina kan je een huurovereenkomst aanvragen voor het toestel dat je nodig hebt voor school. Het toestel en de modaliteiten werden gekozen in overeenstemming met je school. Mocht je hierover vragen hebben, controleer de website van de school of contacteer je school.

Stap 2: Onderteken de huurovereenkomst en stuur deze terug

Huurovereenkomst wordt na de aanvraag automatisch correct ingevuld. Je ontvangt de huurovereenkomst via mail. Kijk ze na, onderteken ze (automatisch in je mail via Adobe Sign) en stuur ze terug. Mocht er toch iets niet correct zijn of je hebt een vraag over de voorwaarden in het contract, contacteer ons. Je kan de huurovereenkomst eventueel ook afdrukken, ondertekenen en via de post opsturen naar de firma Leermiddel BVBA.

Stap 3: Betaal de waarborg van de laptop

Er moet een waarborg betaald worden van 6 maanden huur (110 euro). Deze ontvang je op het einde van de huurovereenkomst terug door gedurende 6 maanden geen huur te betalen. Deze geldt als zekerheid voor de huurovereenkomst. De waarborg dient op voorhand via overschrijving of online betaling te gebeuren. Je ontvangt alle gegevens hierover tijdens de aanvraagprocedure.

Stap 4: Ontvang de laptop

Als de huurovereenkomst goed verwerkt werd en het voorschot is ontvangen, dan dient u de laptop op school af te halen op maandag 2 september tussen 15 uur en 19 uur (ingang K. Davidlaan 15 - 2500 Lier). Eind augustus ontvangt u hierover nog een specifiek schrijven.

 

 

 

Onze service

In het contract is een volledig service-pakket inbegrepen, al de modaliteiten kan u terugvinden op de website van de school in de laptopbrochure. Een afgedrukte versie van de brochure ontvangt u ook bij de overhandiging van de laptop.