TA Halle

Laptop huren

Zoals je kan lezen op https://go-tahalle.be/laptop moet elke leerling van de school GO! TA Halle over een eigen en zelfde laptop beschikken. Deze worden gehuurd via Leermiddel BVBA. De school biedt in het kader van dit project wel 2 toestellen aan. Er is namelijk een ander toestel voorzien voor de leerlingen van 4TBT en 4TEM. In deze richtingen is er een zwaarder toestel nodig.

Hoe huren?

Het aanvraagproces loopt in verschillende stappen

  1. Vraag de huurovereenkomst aan via deze website
  2. Betaal de waarborg voor de laptop
  3. Onderteken de formulieren en stuur deze terug
  4. Ontvang de laptop

Stap 1: vraag de huurovereenkomst aan.

Via deze weg kan je een huurovereenkomst aanvragen voor het Celeron toestel. Dit is voor alle leerlingen van toepassing, met uitzondering van de leerlingen die in 4TBT en 4TEM zitten. Deze leerlingen moeten namelijk kiezen voor het i3 toestel. De huurovereenkomst loopt 34 maanden, de kost per maand bedraagt 21 voor het Celeron toestel en 26,3 voor het i3 toestel. Het toestel en de modaliteiten werden gekozen in overeenstemming met je school. Mocht je hierover vragen hebben, controleer de website van de school (zie hierboven) of contacteer je school.

Klik hier om een voorbeeld van de huurovereenkomst te zien

Stap 2: Betaal de waarborg van de laptop

Er moet een waarborg betaald worden van 6 maanden huur. Deze ontvang je op het einde van de huurovereenkomst terug door gedurende 6 maanden geen huur te betalen. Deze geldt als zekerheid voor de huurovereenkomst. De waarborg dient op voorhand via overschrijving betaald te worden. Je ontvangt alle gegevens hierover tijdens de aanvraagprocedure.

Stap 3: Onderteken de formulieren en stuur deze terug

De formulieren worden na de aanvraag automatisch correct ingevuld. Kijk ze na, onderteken ze en stuur ze terug. Mocht er toch iets niet correct zijn of je hebt een vraag over de voorwaarden in het contract, contacteer ons.

Stap 4: Ontvang de laptop

Als de huurovereenkomst goed verwerkt werd en het voorschot is ontvangen, dan kan de laptop op donderdag 30 augustus 2018 afgehaald worden op school. Voor het exacte moment ontvang je later nog informatie.
Graag aanwezigheid van een van de ouders.

Mijn zoon/dochter zit in de richting 4TBT of 4TEM en ik wil hiervoor een huurovereenkomst aanvragen
Mijn zoon/dochter zit in een andere richting en ik wil hiervoor een huurovereenkomst aanvragen